Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Είσοδος Χρήστη

Τετάρτη, 7 Ιούνιου 2017Divani Caravel Hotel

Χορηγοί

 • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Το Health Daily αποτελεί το μοναδικό καθημερινό, ηλεκτρονικό, συνδρομητικό newsletter για τον κλάδο της υγείας, το οποίο προσφέρει αξιόπιστη και ολοκληρωμένη πληροφόρηση στους επαγγελματίες της υγείας. Περιλαμβάνει ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα γύρω από τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στο χώρο της υγείας, όπως μεταρρυθμίσεις, στρατηγικές συμμαχίες μεταξύ φαρμακευτικών επιχειρήσεων, διεθνείς ειδήσεις, κλπ. Στο πλαίσιο αυτό, το Health Daily διοργανώνει εξειδικευμένα συνέδρια για την υγεία όπως το ετήσιο συνέδριο θεσμό "Shaping the Future of Healthcare in Greece" σε συνεργασία με τους Financial Times και το μοναδικό στην Ελλάδα Συνέδριο Ασθενών "Patients in Power".

 • ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) αποτελεί τον επίσημο θεσμικό φορέα των ελληνικών παραγωγικών φαρμακοβιομηχανιών. Οι σύγχρονες ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες δραστηριοποιούνται σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον, αναπτύσσοντας και παράγοντας κυρίως γενόσημα φάρμακα με εμπορική ονομασία, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και αξιοποιώντας τεχνογνωσία που έχει εξελιχθεί από Έλληνες επιστήμονες. Ειδικά την τελευταία δεκαετία, οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες υλοποιούν προγράμματα σημαντικών επενδύσεων στους τομείς του ποιοτικού ελέγχου και της διασφάλισης της παραγωγικής διαδικασίας και πραγματοποιούν σημαντικές εξαγωγές σε πάνω από 85 χώρες.

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Η DEMO ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1965 και κατέχει την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό μονάδων στη νοσοκομειακή αγορά. Με τρεις παραγωγικές μονάδες 45.000m2 και αποθηκευτικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προσφέρει τις δικές της υπηρεσίες εφοδιασμού σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας. Αριθμεί προσωπικό 850 ατόμων και δραστηριοποιείται σε 80 χώρες παγκοσμίως.

Ποια είναι η QuintilesIMS;
Τον Οκτώβριο του 2016, η IMS Health, ηγέτιδα εταιρία παροχής πληροφοριών και τεχνολογικών λύσεων στον κλάδο της υγείας, συγχωνεύθηκε με την Quintiles, το μεγαλύτερο πάροχο κλινικών μελετών και υπηρεσιών ανάπτυξης φαρμάκων, δημιουργώντας την QuintilesIMS, έναν παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο της παροχής πληροφοριών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας μέσω κορυφαίων τεχνολογικών λύσεων, με παγκόσμια εμβέλεια και ένα πλήρες φάσμα ολοκληρωμένων κλινικών και εμπορικών υπηρεσιών.

Η Janssen ανήκει στον όμιλο εταιριών της Johnson & Johnson, την πληρέστερη εταιρία φροντίδας υγείας στον κόσμο. Με κύριο μέλημά της την φαρμακευτική έρευνα, ανακαλύπτει, αναπτύσσει και διαθέτει πρωτοποριακά φάρμακα σε πέντε κύριους θεραπευτικούς τομείς: 1. Ογκολογία – Αιματολογία, 2. Νευροεπιστήμη, 3. Ανοσολογία, 4. Λοιμώδη νοσήματα, 5. Καρδιαγγειακό σύστημα και μεταβολικά νοσήματα. Στόχος της Janssen ειναι να διδάξει, να προσφέρει και να υπογραμμίσει τη σημασία της υγείας στη δημιουργία ενός ασφαλούς και ευτυχισμένου μέλλοντος για όλους.

 • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • COMMUNICATION CONSULTANTS

Η Verity Communications είναι η ανεξάρτητη και εξειδικευμένη εταιρεία που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με σημαντική εμπειρία στον χώρο της επικοινωνίας. Η Verity ειδικεύεται στις αγορές της Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, της Εκπαίδευσης, των Φαρμακευτικών & Ιατρικών Προϊόντων, Βιοτεχνολογίας & Κλινικών Μελετών, και των Μεταφορών & Logistics, προσφέροντας προγράμματα corporate/executive/internal communication, διαχείρισης εκδηλώσεων, product management, lead generation, storytelling & professional writing, διαχείρισης κρίσεων, digital marketing & social media, εξαγωγικού marketing κ.α.

 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

 • PRESS OFFICE

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Χρυσούλα Κορδούλη, τηλ.: 210 661 7777, (εσωτ. 266), fax: 210 6617 778, e-mail: ckordouli@boussias.com

 • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
 • ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • COMMUNICATION CONSULTANTS
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
 • PRESS OFFICE

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team